Eerlijk een Extra maandsalaris verdienen in een uur tijd. En meer

Ben jij trouw? Organisaties als verzekeringsmaatschappijen en banken maken veel winsten omdat zij weten dat de meeste klanten geen actie meer ondernemen als de polis /lening/ spaarrekening is afgesloten. Dus wat doen ze? Ze halen je binnen met een hoge spaarrente en verlagen die later in kleine stapjes. De hogere rente aan het begin verdienen ze zo terug. Trouw blijven wordt in deze gevallen niet beloond.
.
De snelste winst is wellicht mogelijk door ( jaarlijks) te vergelijken of jouw autoverzekering nog wel (een van) de goedkoopste is. Overstappen is vaak direct mogelijk Vroeger kon dat kan maar 1x per jaar. Dit online binnen een half uur en kan je de komende jaren honderden euro’s schelen. Netto is dat vaak dagen werken, verdient in een half uur. Ontdek via dit overzicht of jij onnodig te veel betaald
Bij overlijdensverzekeringen kan de besparing nog groter zijn. Hier staat hoe dat kan.
.
Ook bij energiebedrijven betalen nieuwe klanten vaak minder dan klanten die jarenlang trouw blijven. Een paar jaar terug ben ik van energieleverancier veranderd waardoor ik bespaar. En nog steeds blijken zij een van de goedkoopste te zijn. Het duurdere energiebedrijf heeft echter nog steeds meer klanten. Prijzen vergelijken kan bijvoorbeeld op deze site
.
Krijg je nu wel een goede rente op jouw spaargeld?
Mijn advies: Bekijk het rentepercentage volgens het bankafschrift of de website van jouw bank. Bekijk daarna of deze rente voorkomt als een van de betere op de volgende websites: Klik hier 1 / of klik hier 2  Bij een lening kan het ook zinvol zijn om te (elk jaar) vergelijken op internet.  Al heb ik daar zelf geen ervaring mee.
.
Ja, maar Wim, per jaar kan dat toch niet zo veel geld schelen? Dat kan kloppen maar er volgen daarna waarschijnlijk meer jaren. Over hoeveel geld praten we? Spaarders in Nederland lieten een paar jaar terug € 4 miljard liggen door een lagere rente. Ja, je leest het goed. Hoeveel geld daarvan is van jou afkomstig?
..
Over hoeveel geld praten we nou?
Als je Euro 5.000 een paar jaar laat staan op een bank krijg je de volgende rente. Berekening Euro 5.000,00 over 10 jaar x 1,50% = Euro 802,70 Berekening Euro 5.000,00 over 10 jaar x 3,50% = Euro 2.052,99 Verschil na 10 jaar in geld Euro 1.250,29 Als het invullen van het formulier voor een nieuwe spaarrekening jou een half uur kost, wat levert jou dat op?
.
Hier is het antwoord.
Jouw uurloon van een half uur werken wordt dan: Euro 1.250,29 x 2 wordt Euro 2.500,58 Advies: zorg dat je zo snel mogelijk dat geld binnenhaalt.
.
Is de rente na een jaar nog steeds de hoogste?
Of is deze verlaagd? Bekijk de website. Hier kun je automatisch via hun nieuwsbrief een melding krijgen als de rente wordt veranderd. Dan hoef je dat niet zelf bij te houden. Je kunt ook in je agenda/telefoon een aantekening maken dat je over een jaar weer rentepercentages kan gaan vergelijken.
.
Waar je nog even op moet letten
Uiteraard adviseren wij jou je geld alleen toe te vertrouwen aan financiële instellingen waar de Nederlandse Staat garant voor staat. Het maximum is nu € 100.000 per persoon per bank(concern). Van deze instellingen heeft de Nederlandsche Bank (DNB) een overzicht op internet. Klik hier voor dat overzicht en een brochure van DNB.
.
Let op: Achtergestelde deposito’s vallen niet onder deze garantie. Sommige mensen zijn daar afgelopen jaar tot hun spijt achter gekomen.
.
Banken en ons huidige geldstelsel zijn nog steeds zeer kwetsbaar. Eerder schreef ik al je hoe je hier juist je voordeel mee kan doen. De tekst is geschreven in overleg met de heer Schmull, expert met 40 jaar werkervaring en contacten in de financiële wereld.
.
Heb je na het toepassen van informatie van e-mails resultaten bereikt? Of heb je suggesties. Wil je dat met delen? Dan kun je hieronder een reactie achterlaten.  Hier staan 2 reacties en 47 clicks op nujij.nl
.
Met vriendelijke groeten,
.
Wim Leegwater
Financiele Valkuilen Vermijden

Gerelateerde berichten:

  1. 8 eenvoudige stappen om thuis geld en tijd te verdienen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation