Hoe houd je als verkeersdeelnemer ruim duizend euro over?

Een jonge collega van mij wees mij op de volgende besparingstip. Als je net een rijbewijs hebt, kost het veel geld om je auto verplicht te verzekeren. Als het goed is, wordt de premie na een paar jaar (honderden euro’s) lager doordat je no-claimkorting hebt opgebouwd. Dit opbouwen van korting kan jaren sneller. Hoe?

Je rijdt een brommer of scooter en neemt daarvoor een verzekering. Deze premie ligt een stuk lager dan die van een autoverzekering. De no-claimkorting die je daarmee opbouwt, mag je in veel gevallen meenemen naar de autoverzekering. Na een paar jaar kan dat zo meer dan duizend euro schelen. Het kan dus achteraf veel goedkoper zijn om de verzekering van de scooter of brommer aan te houden totdat je een autoverzekering gaat afsluiten. Ook als het voertuig nog weinig uit de schuur komt.

Als je een rijbewijs hebt en je mag af en toe de auto van je ouders lenen, onderzoek dan of het mogelijk is om ook no-claimkorting op te bouwen. Door je bij te laten schrijven bij een bestaande polis. Dat kan ook veel geld schelen. De ANWB adverteert hiermee maar er zijn vast meer aanbieders. Is deze tip niet voor jou van toepassing maar ken je wel een jong iemand? Deze persoon zal het vast waarderen als hem of haar helpt met veel geld over te houden. Dat kan via doorsturen van deze e-mail.

Wat leer je helaas niet op school en heb je wel elke dag nodig?

1) Verstandig met geld omgaan en rondkomen

2) Goed met mensen omgaan

3) De basisprincipes van langdurig energie hebben, fit en gezond blijven

Met deze kennis is het is mogelijk om veel meer plezier te hebben in je leven. En dat gun ik jou ook. Veel bedrijven proberen deze informatie geheim te houden voor jou. Waarom? Als jij deze kennis gaat toepassen scheelt ze dat veel geld.

Met vriendelijke groet,

Wim Leegwater, 06-57113915

Wie ben ik ook al weer? Hier stel ik mij voor.  http://www.financielevalkuilen.com/over

Geen gerelateerde berichten.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation