Snel geld verdienen met je creditcard

Snel besparen op de hoge rente creditcard? Dat kan. Veelal is de rente van rood staan op een bankrekening al lager. Dat wordt jou vast niet verteld door banken.

Betalen met creditcard is gebruikersgemak. Vooral in landen die de Nederlandse betaalsystemen niet kennen. Alleen hopen de banken dat jij net iets te laat bent met het aflossen want dan gaat de rekening (fors) oplopen. Tussen 12% en 16% rente per maand. Gratis een creditcard krijgen, blijft dus niet altijd gratis, zeker bij rood staan.

Alternatief

De rente van een gewone (persoonlijke) lening ligt meestal een stuk lager maar betaal je ook minder? Bij makkelijke termijnen is de kans groot dat je langer leent dan nodig is. En dus in geld meer rente betaalt. Als de bankmedewerker jou ook bij de lening een ander financieel product als een verzekering aanpraat, ben je vrijwel zeker duurder uit.

Sparen voordat je iets aanschaft, heeft als voordeel dat instellingen minder kans krijgen zich minder met jouw leven te bemoeien. En dat geeft rust. Succes.

Hoe hoog jouw kosten zijn in geld en hoeveel je dit kan kosten in tijd en aan levensvreugde, staat in mijn training

Bron: Financieele Dagblad van 6 aug. 2011

Gerelateerde berichten:

  1. Snel geld Verdienen op Vaste lasten
  2. 8 eenvoudige stappen om thuis geld en tijd te verdienen
  3. valkuilen Banksparen en Creditcards en Oplossingen

Comments are closed.

Post Navigation