Uitnodiging voor jou volgende week

Het was enige tijd rustig mijn nieuwsbrief maar vandaag wil ik je graag uitnodigen. Zelf ben ik er ook. Om bekende sprekers te horen, mensen te spreken.

Op zaterdag 29 maart vindt in ‘t Veerhuis in Nieuwegein het Goud&Zilver Event 2014 plaats. Een viertal zeer boeiende presentaties vormen de hoofdmoot van dit event.

Internationaal bekende sprekers zullen goud en zilver belichten in de context van geld, bitcoins, opties, economie en mijnbouwaandelen. Is er sprake van hernieuwde belangstelling voor kopen en beleggen in goud en zilver? Wat is de waarde van goud ten opzichte van geld of digitale valuta’s als bitcoin? Kunnen we nu bodemvissen bij goudmijnaandelen? Zijn er beschermende opties mogelijk om beleggen in goudmijnaandelen te rechtvaardigen?

 

Dat zijn een aantal van de vragen die tussen 13.00 en 17. 00 uur besproken gaan worden in de presentaties van gerenommeerde sprekers als Willem Middelkoop, Brecht Arnaert, Koos Jansen, Peter Vermeulen, Jan Robert Schutte, met als klinkende titels:

  • Bitcoin: beter geld dan goud?
  • Vind de goudmijn in het mijnenveld!
  • Rendement en bescherming met goud- en zilveropties.
  • The Big Reset: In Gold We Trust

Centrale ligging, makkelijke bereikbaarheid via A2 en A28 en met het openbaar vervoer, ruime gratis parkeervoorziening, een toplocatie, gelegenheid tot zelf vragen stellen, alsmede een zeer lage entreebijdrage zorgen voor prima laagdrempelige randvoorwaarden om direct in te schrijven voor dit event.

Met de speciale kortingscode FV14 kunt u korting verkrijgen van 10 euro op de toch lage prijs van 40 euro. Meer informatie vindt u op de pagina Goud&Zilver Event van Edelmetaal-Info

Gerelateerde berichten:

  1. 529 miljard Euro erbij deze week, en de gevolgen voor jou
  2. Spanje ging eerder in de geschiedenis 13 x failliet. En de gevolgen voor jou
  3. Valkuilen collectieve inkoop/ Bescherming van jouw koopkracht
  4. Waarom de politiek direct moet ingrijpen bij banken
  5. Hoeveel Euro’s zijn er al EXTRA bijgedrukt in 2011?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation