Waarom de politiek direct moet ingrijpen bij banken

Onlangs was ik met veel andere bezoekers op het symposium van schrijver Sander Boon. Zoals in een eerder bericht vermeld, ging het over de grote risico’s voor dollar en Euro en de rol van goud. En hoe jij de risico’s voor jou kan beperken. Na afloop was er ook tijd voor discussie en persoonlijk contact.

Niet Zuid-Afrika maar China is sinds enkele jaren de grootste producent van goud en belegger in goud. Een conclusie die voor mij nieuw is, is dat de Chinese overheid bewust de bevolking stimuleert om meer goud en sieraden te bezitten. Dat is iets anders dan onze politici en banken vertellen en doen. 

Wat vinden invloedrijke economen? Bekende topeconomen leggen uit waarom zij vinden dat de politiek direct moet ingrijpen bij banken. Hier is de video. Waarom? Omdat alle voorwaarden nog aanwezig zijn die de crisis uit 2008 mogelijk maakte. En hoe jij de gevolgen voor jou kan beperken.  

http://www.deblijebank.nl/index.php/verandering/noodklok

Geen gerelateerde berichten.

One Thought on “Waarom de politiek direct moet ingrijpen bij banken

  1. Weten we ook maar alles van tevoren. Economen hebben snel een oordeel klaar als het mis gaat. Zo’n mening kan ieder van ons wel geven.

    Ik ben geen econoom, maar goud is toch het oudste product om te beleggen?! De Westerse wereld is gefixeerd op een ding… snel geld verdienen. Dit kan ook snel geld verliezen. Wees niet te gretig en kies voor goud of beleg in grond of vastgoed.

Post Navigation